András Czifra András Czifra is violist en stamt uit een muzikale familie uit Budapest in Hongarije. Op zes jarige leeftijd begon hij met vioolspelen. Studeerde vervolgens viool in Budapest en op het conservatorium in Brussel bij Arthur Grumiaux. Daarna vervolgde hij in Nederland zijn studie bij Herman Krebbers. Na zijn activiteiten als solist en kamermusicus heeft hij langdurig als hoofdvakdocent viool bij Codarts studenten opgeleid. Masterclasses geeft hij in binnen- en buitenland. Naast zijn werkzaamheden als violist is hij actief als dirigent.

Rob Broek Rob Broek studeerde piano en kamermuziek bij Hans Dercksen, Milla Baslavskaya en Jan Gruithuyzen aan de conservatoria van Rotterdam en Amsterdam. Hij nam cd’s op met violiste Kaoru Kakudo, basklarinettist Henri Bok, Eimer trio en fluitiste Eugenia Moliner. Met diverse orkesten, waaronder het Rotterdams Philharmonisch, trad hij op als solist. Sinds 2006 is hij bij Codarts Rotterdam hoofd van de masteropleiding muziek. Behalve als musicus was hij in zijn gehele carrière altijd betrokken bij een grote verscheidenheid aan andere activiteiten dan het puur muzikale zoals: concertprogrammering in de landelijke serie Kasteelconcerten, muziekrecensent voor het Haarlems Dagblad, een afgeronde doctoraal Econometrie aan de Universiteit van Amsterdam, schrijven van verschillende lesboeken over economie, lid van verschillende professionele gamelan-ensembles en bestuurslid van vele culturele stichtingen.

András Czifra en Rob Broek met sonates van Mozart, Beethoven en Franck.

Concert 2 juni 2023 | Aanvang: 20.00 uur | Entree € 17,50 per persoon, inclusief koffie/thee

Locatie: Emile van Leenen concertzaal. Adres: Lammermarkt 59, 2312 CM Leiden
De zaal bevindt zich op de 2e verdieping. Er is geen lift aanwezig

Parkeren is op loopafstand in parkeergarage Lammermarkt.

U kunt uw kaarten hier reserveren door onderstaand formulier in te vullen en uw entree te voldoen op bankrekening nummer: NL51 INGB 0691 4647 66 t.n.v. dhr. AL Czifra

7 + 3 =